EXTRAS | MEDIA

EXTRAS | MEDIA

Στην εκπομπή "Όλα για τα παιδιά" με τον Σωτήρη Φλέσσια μίλησε η ψυχολόγος κ .Ξένια Παρασκευοπούλου για το σημαντικό θέμα "παιδί-έφηβος και τηλεόραση"- επιπτώσεις αρνητικών εικόνων και ειδήσεων στην ψυχολογία των παιδιών και τρόποι διαχείρισης.

Η Ξένια Παρασκευοπούλου ψυχολόγος, με ειδίκευση στη σχολική ψυχολογία, αυτήν την εβδομάδα στο easy breakfast μας μιλάει για τη ζήλια μεταξύ των αδελφιών και το ρόλο των γονιών τους στην αντιμετώπιση αυτού του κατά τα άλλα φυσικού φαινομένου.

Σε λίγες ημέρες βγαίνουν τα αποτελέσματα των πανελληνίων που συνεπάγεται πολύ άγχος. Ειδικότερα, για τους μαθητές που είτε δεν πέτυχαν, είτε κατάφεραν πολύ υψηλούς βαθμούς. Ακούμε την ειδικό ψυχολόγο Ξένια Παρασκευοπούλου στο easy breakfast.

Η Ξένια Παρασκευοπούλου ψυχολόγος, ειδική στην παιδική ψυχολογία, συμβουλεύει τους γονείς των παιδιών των μικρών τάξεων να τα αφήσουν ελεύθερα χωρίς μαθησιακές υποχρεώσεις, να χαρούν το καλοκαίρι. Όσο για τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων, μπορούν βιωματικά να κρατήσουν την επαφή τους με τη γλώσσα, τα μαθηματικά κα. Listen

Η ψυχολόγος Ξένια Παρασκευοπούλου στο σημερινό easy breakfast μας μίλησε για την μειωμένη επίδοση των παιδιών στο Δημοτικό και κατά πόσο αυτή οφείλεται σε πραγματικές μαθησιακές/ αναπτυξιακές δυσκολίες ή στα μαθησιακά κενά που δημιουργήθηκαν λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που ζήσαμε και ζούμε.